Biografie

Peter Weltens - Klankcoach

Peter Weltens studeerde piano, koordirectie en zang aan de conservatoria van Maastricht, Den Haag en Tilburg.

Hij begon zijn loopbaan als koordirigent bij verschillende koren in Limburg. Ook werd hij als koor- en zangdocent aangesteld aan de Toneelacademie van Maastricht.

Zijn belangstelling beslaat een breed scala van muzikale perioden en stijlen, van vocale renaissancemuziek tot popmuziek en alles wat daartussen te vinden is.

Hij was mede-oprichter van en zanger bij Vocal Quartet Rock4, waar hij tot eind 2008 een succesvolle praktijk mee opzette.
In deze praktijk ontwikkelde hij zich niet alleen tot zanger/arrangeur, maar eveneens tot grafisch ontwerper, door alle ontwerpen die hij bij Rock4 realiseerde, zoals de website en alle drukwerk: posters, flyers, folders en meer.


Iedereen kan leren zingen...

Wat ook je eigen overtuiging is, ieder mens kan zijn klank ontwikkelen en zijn eigen unieke geluid vinden.


Vaardigheden

Zangcoaching 92%

Pianobegeleiden 85%

Webdesign 80%

PHP programmeren 70%

U kunt bij mij terecht voor zangcoaching in velerlei stijlen, van klassiek tot pop en van musical tot kleinkunst. Meer hierover is te lezen op de pagina 'cursussen'.

Mijn ervaring in het begeleiden van solisten en met name zangers is groot. Ik kan begeleiden in velerlei stijlen, van klassiek tot pop en van musical tot kleinkunst. Ik kan de meeste muziek van blad spelen, maar kan ook spelen van akkoordenschema's.

Ik heb inmiddels vele jaren ervaring als webdesigner en ontwikkelaar. Voorbeelden zijn te vinden op mijn pagina 'webdesign'. Ik ontwerp geheel in overeenstemming met de wensen van de eigenaar en werk in verschillende stijlen.

Disclaimer

Alle afbeeldingen op deze site zijn eigendom van Peter Weltens en mogen niet zonder toestemming verder gebruikt worden.

Verder informatie en gegevens zijn eigendom en er dient vooraf om toestemming gevraagd bij het gebruik hiervan.

Contact Details

Telefoon:06 2222 6358
Email: info@pweltens.nl
Website: www.pweltens.nl

Peter Weltens
Rechtstraat 16
3700 Rutten (B)